Over ons

OVER ONS

Hoe het begon


D&D Projectbouw is een jong en enthousiast bedrijf geleid door mensen met dezelfde visie: kwaliteit en service boven alles!

Het bundelen van onze krachten was de eerste stap.


David startte na zijn studies in 2005 als zelfstandig aannemer. Kort daarna richtte hij samen met zijn vrouw Ann BVBA Van Quekelberghe op. Zij bieden u de kracht van meer dan 10 jaar ervaring in de bouwsector samen met een blijvende nieuwsgierigheid naar verbetering.

Ann werkte halftijds tot 31/01/2018 als boekhoudster in dienstverband. Nu gaat ze 100% voor de publiciteit en administratie van het bedrijf.


In 2006 studeerde Dennis af aan de EHSAL. Hij werkte de voorbije 10 jaar als Private Banker bij een internationale instelling. Daar bouwde hij commerciĆ«le ervaring op en leerde klanten begeleiden van A tot Z.  Dennis heeft ook de nodige ervaring om u te helpen met het plannen van uw (on)roerend vermogen.


De combinatie van onze profielen geeft ons een zeer sterk team. Doordat wij u elk op een ander deelgebied kunnen adviseren plaatsen we u als klant centraal en begeleiden u van A tot Z indien u dit wenst.POST: Assenedestraat 24 - 9968 Bassevelde MAIL: info@ddprojectbouw.be TEL: Dennis 0476/85 83 98

Copyright@ddprojectbouw - onze gebruikvoorwaarden