Over ons

3

Geolied en complementair


D&D Projectbouw is een projectontwikkelaar uit EEKLO (Oost-Vlaanderen). Het kernteam van drie enthousiaste mensen beschikt over complementaire kennis en vaardigheden ten dienste van uw project.


BETROKKEN OPVOLGING VAN UW PROJECT


Betrokkenheid en transparantie vormen samen de rode draad doorheen de dienstverlening die D&D Projectbouw al ruim 15 jaar geeft. Koopt u een nieuwbouwproject als eigen woning of als investering? U geniet in ieder geval van een doorgedreven opvolging en inhouse kennis. Bovendien gebeurt de uitvoering van uw project met specialisten-onderaannemers uit de eigen streek. Op die manier kunnen wij zeer kort op de bal kan spelen én kunnen we bovendien een vlottere service garanderen na oplevering.

Dennis


bouwde professionele ervaring op als private banker op internationaal niveau. Dankzij zijn commerciële en financiële bagage is hij de geknipte man om samen met u als klant de beste oplossing te vinden op uw vraag. Hij zorgt voor realistische rendementsberekeningen en houdt u op de hoogte van iedere fase van het project.

 

“Ik kreeg ooit de vraag ‘hoe komt het dat jullie alles zo eenvoudig doen lijken?’. Het antwoord is even eenvoudig: bij D&D Projectbouw vertellen we gewoon de waarheid. We maken geen loze beloftes, bouwen geen luchtkastelen maar houden alle partijen met de beide voeten op de grond houden. Dat is een eerlijke aanpak die bovendien duurzame relaties creëert.”

David


startte in 2005 als zelfstandig aannemer en heeft al heel wat werven op de teller staan. Hij is de man ‘van het veld’, de drijvende kracht achter de technische uitvoering van uw nieuwbouwproject en uw eerste aanspreekpunt op de werf.

 

“Ik volg niet blindelings op wat klanten op het eerste zicht willen of kiezen. Het is volgens mij ook de taak van de aannemer om een kritische houding aan te nemen, in het belang van het eindresultaat en van de klanttevredenheid.”   

Ann

is de vrouw die uw project nauwkeurig opvolgt en vlekkeloos afhandelt op administratief en juridisch vlak.

 

“De wettelijke en administratieve papiermolen wordt vaak gezien als een noodzakelijk kwaad. Wie echter een correcte administratieve en wettelijke basis vormt, draagt automatisch bij tot het succes van een nieuwbouwproject. En daar plukt iedereen de vruchten van: de onderaannemers, de projectontwikkelaar, de buurtbewoners, de eventuele huurders en uiteindelijk ook uzelf.