Diensten voor investeerders

Ons uitgangspunt

Wij bieden investeerders waar voor hun geld


Wilt u een nieuwbouwwoning of -appartement kopen als investering? Dan kijkt u in eerste instantie naar het potentiële rendement van een project, uitgedrukt in euro’s. Naast de financiële analyses mag u als ook alle administratieve en praktische rompslomp in de handen van D&D Projectbouw leggen. In het geval van nieuwbouwprojecten is die rompslomp zeker niet te onderschatten.


Het doel van uw investering


Wanneer u bij D&D Projectbouw aanklopt, kijken we eerst naar de doelstellingen en bedoelingen van uw investering. Wilt u een woning kopen en zelf verhuren of verhuren via een immobiliënkantoor? Of wilt u een woning kopen om die vervolgens te verhuren via een sociaal verhuurkantoor? Bij D&D Projectbouw organiseren we een persoonlijke begeleiding in functie van uw bedoelingen.Realistische rendementsanalyses


Bij de uitvoering van de financiële analyses blijft D&D Projectbouw met de beide voeten op de grond staan. Dennis: “Als projectontwikkelaar willen we vooral een nuchtere analyse maken van een potentieel financieel rendement. We gaan liever uit van het ‘worst case scenario’ dan u een rooskleurig beeld voor te houden.” Een interessante piste binnen de lange termijnverhuur is de verhuring via een sociaal verhuurkantoor (BTW-tarief van 12%). Dit soort verhuring via de overheid levert een gegarandeerd rendement op van 15 jaar. D&D Projectbouw heeft ervaring met de verhuring via een sociaal verhuurkantoor en begeleidt u hier graag verder in.


Een investering conform de wetgeving.


Wanneer u geld investeert in een project wilt u liefst minimaal het beoogde rendement halen en zo weinig mogelijk tijd verliezen met administratieve taken. Daarnaast is het ook belangrijk dat uw investering in een bouwproject voldoet aan alle wettelijke vereisten. Ook op dat vlak neemt D&D Projectbouw de touwtjes stevig in handen. We volgen de gangbare wetgeving inzake nieuwbouw en investeringen van zeer dichtbij op en nemen geen risico’s door de spreekwoordelijke kantjes eraf te lopen.


Onze boodschap

"Veel nieuws is goed nieuws"

Bij D&D Projectbouw krijgt u ook proactief updates over de evolutie van het project en van uw investering. We maken ons sterk dat u niet zelf hoeft te ‘vissen’ naar nieuws. Het is volgens ons de taak van de projectontwikkelaar om zelf te communiceren over de ondernomen stappen, de volgende stappen en eventuele vertragingen of struikelblokken.

 

Dat is een nuchtere aanpak die loont en een aanpak die zichzelf verkoopt. Heel wat tevreden investeerders bevelen onze diensten immers ook aan binnen hun eigen netwerk en familie. Daar zijn we bij D&D Projectbouw trots op.